Strani

sreda, 2. januar 2008

2008

Iiiiin je tu... Leto 2008. Prežvela sm ga u okolici Štor, štore so pa u okolici Celja če vm to kej pove(sej veste, Celje to je tist kraj tm nek....no tm nek...) Pa je blo kr fino, pa fuuul lep ognjemet smo mel :) Škoda sam d nism smela nikona sabo vzet pol pa tut stativa nism sabo vlačla...no fotke bom nalimala kasnej, ko je moja seka še gor, pa bo ona pol dol prnesla(jz sm šla čeri dam ko se morm učit nujno =/)

Drugač pa.....SNEŽIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D prejle še nč ni blo, ta moment pogledam skos okno pa snegujeeee...no sej tm gor je tut snežil vsake tok pa tm je okol 20 cm snega tak d bla res zimska idila. Škoda d tut tle ni tok snega...mislm mrzlo je dost: defenitivno smo u minusu. Cel dan. Tko daaa....bi blo lahk kej več snega. Res kruto d je mraz snega pa sam tko: po par mm z travo umes. To ti je pa Lublanska kotilina. Mislm resno! Spomnm se, d je bil en let sneg res povsod po Evropi, še u Istambulu, pa clo dol do Afrike je pršu, do EGIPTA!!! Sam tle, u naši predragi Ljubljanski kotlini ni blo snega. Ni kej, življenje je kruto-posebi do tistih ko obožujemo sneg. Pa smučanje...ujej :o kok cajta že nism smučala :o pa tut najbrš še dolg ne bom glede na to kakšne razmere so trenutno pr men u sql... Sam bi vseen rada šla kej smučat, ko nečem pozabt kak smučat, mislm to bi blo prov scarry d bi stopla na smučke pa d nebi več znala! Včasih smo ful hodil smučat...včasih...ah ja stari dobri časi ;)

Aja pa hvala vsem ko ste se spomnli name za nov let :) Hvala Mery d me je poklicala d sm se lahk narežala mal pa vsem ko ste me zaSMSal (kup sms-ov poslala, pa še večji kup dubla :) )
U glavnem ja, začetek novga leta je bil kr ql....do tega momenta ko mam pred sabo knige pa se počas začenjam učit. Wish me luck - I shure will need it.

Aja pa neki sm si zadala za letos(poleg tega d čem zdelat 3.letnik): da bom pisala tale blog bolj redno kokr lani(sej to niti ni teško dosečt ;) )

Za konec pa sam še tole:

Vsem želim
SREČNO,
ZDRAVO,
USPEŠNO,
LEPO,
ZALJUBLJENO,
PAMETNO,
BOGATO,
ZASNEŽENO,
MOKRO(polet (u ja enim se treba še kej maščevat ;) )),
....

u glavnem:


Naj bo
LETO 2008
ENOSTAVNO DOBRO ;)



Za blog Just my life, Darja Povirk


1 komentar:

Sugar pravi ...

tut teb veliko vsega lepega bejb :)

rada te mam ^^

VSE FOTOGRAFIJE OBJAVLJENE V TEM BLOGU SO LAST AVTORJA.
VSAKRŠNA DISTRIBUCIJA FOTOGRAFIJ BREZ PRIVOLITVE AVTORJA NI DOVOLJENA.