Strani

četrtek, 11. oktober 2007

Končno ČETRTEK :)

Že spet lahk rečem: "Končno četrtek!" zaka? ko že drug teden zapovrstjo, ko u petek nimamo pouka ;) (mamo pa sistematičn pregled pa cepljenje...)
Aaah ja tak je lajf -včasih nm prnese clo kkšno dobro reč ;)
Drgač sm še zmeri čist navdušeno od siddov :D Lih dans sm sanjala d so mel še en koncert :o
Sam pol sm se zbudla =(

Zaka sanje ne morjo bit realnost? Včasih sanjam tak lepe reči....o katerih lahk res sam sanjam...pol se pa zbudim, pa pridm nazaj na tla :(
Zakaj ne morm kr ostat u sanjah? =)
Sam prov smešn...včasih se spomnm kaj sm sanjala šele po kakem tednu...tko kr naenkrat me zadene tista: "o točn tooo sm tkrt sanjala =D "

Včasih se ne spomnš....včasih sam veš d si neki sanju, včasih se spomnm filinga...a so ble sanje dobre al slabe, sam o čem je pa blo, pa nimam pojma ;)
No ja to, d čem jz kr ostat u sanjah se pa odraža u mojem večnem zamujanju u sql....ta teden se mi je na srečo sam enkrat to zgodl ;) "sam" Pa če bi kr naprej spala zmeri-nekak me nikol ne vleče lih u sql...hmm le zakaj...

"Jz ne vrjamem u telo, rd bi te vidu u srce...."
Vsem dobr znan stavek....sam zaka se m pa zdi d večina folka razmišla bolj kot:
"Jz ne vrjamem u srce, rd bi te vidu u telo...??"
Ko spoznavaš folk nasprotnga spola z namenom "not only friend"-OK, ja sej priznam d itak d ti u oči prej pade folk ko ti je vsaj qt na zuni če ne druzga....sej priznam d prvo kar pogledaš na človku ko ga spoznaš je zunanjost...dvomm d se boš sploh začel pogovarjat z eno osebo ko ti je tako al drugač asimpatičen-razn če ti nov zanimiv iz kkšnga druzga razloga. Sam pol ko greš naprej- se začneš pogovarjat s to osebo, jo spoznavaš-in če se res zgodi tist d klikneta totalka, se zalubta, začneta hodt, karkol se naprej zgodi tle nima pomena....To je tist perfect script ko govorimo o prvi verziji stavka, je vse ok, ql whatever.

Pol obstaja druga verzija(ne zamert zarad vlog ženska-tip, sam tko ponavad je ;) ): Ženska se zalub u tipa, tip ne vanjo, ampak vseen začneta hodt- zakaj? ko tip ženski naloži nevemkok lepih reči-pol sta skupi par dni, teden,...verjamte al ne, lahk sta skup tut kako leto, in pol pride moment ko tip začne z temo o sexu, in začne govort d bo to punco pustu, če mu nov dala itd.... In pol so punce, ko prvoljo u to....različni razlogi...so punce ko odklonjo...kokrkol tip je z punco sam zarad sexa- in tle defenitivno pride na vrsto druga fraza: "Jz ne vrjamem u srce, rd bi te vidu u telo..." in takih tipov je enostavno preveč....najhujši so primeri, ko tip nardi vse, d dobi punco u postlo, pol jo pa enostavno pusti. Ko poslušam od frendov, frendc raznorazne štorije o tem, nimam kej d nebi pomislla: WTF IS WRONG WITH THIS WORLD?

Ne morm pa spustit tut dejstva, d ženske nismo vse tak nedolžne- preveč folka poznam ko poslušam kak jih punce varajo....mislm ok whatever :S Če ti toj tip ni ql vsaj reč d je konc preden se na druzga navališ -_-' ....sam to je že druga štorija(sam d novte rekl d delam krivico tipom ;) )

(Pol je pa še posebna skupina zame in meni podobnih, ko sam opazujemo vso sceno, se občasno zalubmo, ugotovimo d nimamo šans pr nobenem človku na tem svetu pa se odlubmo....sam pustmo zdej to, ni o tem tema)

Se prav kok folka dejansko je v naši generaciji, ko jih dejansko briga za druzga? Al je sam to, d se mi te štorije zdijo ful pogoste čeprav niso? Sm sam u takem okolju al je povsod tak? No kokrkol-
preveč je tipov ko čejo ženske sam za sex izkoristt and that sucks (-_-)'
Kkšn izmed starejših prav: ma sej bojo prerasl to fazo... pa sej majo najbrš prov, prej al slej se bo vsak posameznik naveliču tega-vsaj večina tistih- sam to nikakor ne opravičuje tega.

In pol slišš kak ženske zanosjo pr 14ih(in ja, še zmeri govorimo o folku v Sloveniji(en folk pač ne ve ka se dogaja)), in če nimajo podpore familije, tipa, frendov, al pa če se tko same odločjo, sledi splav, če pa jim uspe prebrodt nosečnost, in vse kar pride zravn od družbe, pa so prisiljene odrast u momentu.

Lahk bi še cel roman napisala naprej, sam bom raj nehala...

In epilog?
Jz jo po tem razmišlanju še najbolj odnesem ;)

Čeprov....our world is getting a bit very shitty...

Ni komentarjev:

VSE FOTOGRAFIJE OBJAVLJENE V TEM BLOGU SO LAST AVTORJA.
VSAKRŠNA DISTRIBUCIJA FOTOGRAFIJ BREZ PRIVOLITVE AVTORJA NI DOVOLJENA.