Strani

ponedeljek, 3. september 2007

Sql...spet

Med tem ko u drugih državah(npr. Italija pa Nemčija) folk še uživa u počitncah, pr ns že upamo d jutr novmo prašani fizike. Upanje vedno umre zadnje nede? ;) Kje ti je pravica na tem svetu?

In kot ponavadi je bil prvi šolski dan poln večinoma brezveznih govorov in ponovnega snidenja z preostalim 33 folka u classu. Sam najbolj zanimivo je pa to, kok velik ma vsak povedat o počitncah:
večina folka ko ga prašaš kaj so delal med počitncam ti odgovori neki tazga: Nejprej smo bli s familijo na morju, pol smo šli pa s frendi mal kolesart.
KONEC... OK...to je vse kar zna folk povedat o dveh mescih svojga življenja(uaaau ceeelo dvostavčno poved so spravl iz sebe) ok sej štekam d ne greš lih vsakmu razlagat o kakih poletnih romancah sam ok če je vsem dolgcajt pa folk nima pojma kaj nej dela(joj smo bogi ko ni nobenih nalog d bi jih prepisval =o ....ŠE ;) ) in povejo ta dva stavka in konec. V glavnem zelo zanimivo. Se prav obstajata dve opciji: al res nimaš lajfa in maš res brezvezne počitnce, al pa se ti očitno ne da govort o sojih počitnicah.

Vredu kokr hočte...sam še zmeri se mi zdita 2 stavka mal...pomilovanja vredna za 2 mesca počitnc.

Sej se nebi obešala na to dejstvo, če mi nebi blo u šoli dans ekstremno dolgcajt. Pa dobr to je itak skor vsak dan u sql... why o why ?

No edina dobra reč od dans je blo d smo našo malo Mery sprejel na našo sql-fazankaaa ena =D (frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

....pa ene par zrn koruz sm ji u glavo zmetala...čist ponesreč...drgač sm bla pa pridna...čeprov me je klicala izdajalka....zamerm ='(

No to bi blo pa za dans vse...bedn dan pač...pa beden blog...kaj nej ;)
Good night!

5 komentarjev:

Sugar pravi ...

HAHAHA. :P veš kaj. naša mala Mery ne rab met polno glavo koruze :P drgač mi je pa res svetovno na šoli :D

am glede počitnic-nekateri mogoče dejansko niso počel nč pametnga (lenoba zmaga), al se jim ne da, po drug stran, kako bi se ti pa zdel če bi ti kdo cel pouk govoru o svojih počitncah?

Nejc Ucman pravi ...

Jah, to ste pa samo zenske sposobne en mesec govorit o tem, kaj ste delale med pocitnicami. :)

Najboljši odgovor pa je "Eh, nič."

Lp, Nejc ;)

Astroy pravi ...

zaka bi kdo cel pouk govoru o počitncah? zato d u classu ne vlada smrtna tišina ;)

kaj nej bi pa delal...foksa poslušal? :o kakšen absurd ;)

Sugar pravi ...

dejdej, sej vi se mate v klasu čis kul.

Astroy pravi ...

ja no sam sej me poznaš nad nečim je pa treba jamrat ;)

VSE FOTOGRAFIJE OBJAVLJENE V TEM BLOGU SO LAST AVTORJA.
VSAKRŠNA DISTRIBUCIJA FOTOGRAFIJ BREZ PRIVOLITVE AVTORJA NI DOVOLJENA.